Verksamhet

Hos Tudda Galumpan Bok & Papper finner du en bokhandel som erbjuder ett välsorterat utbud av barn- och ungdomsböcker. Vi har kanske inte flest böcker, men vi har det bästa böckerna!

Vi har också presenter för boknörden, vackra skrivböcker och annat smått och gott!

Vi hoppas att Tudda Galumpan ska vara en naturlig kulturell mötesplats i Järna och ett led i det är de arrangemang vi ordnar. Vi är också intresserade av olika slags samarbeten kring kultur.

Här hittar du även andra verksamheter så som Trillevipp Litterturpedagog och Zensekai förlag. Du kan se mer information om de olika verksamheterna här nedanför.

Bokhandel

Tudda Galumpan Bok & Papper är en barn- och ungdomsbokhandel som erbjuder de bästa barn- och ungdomsböckerna, ett urval av papper för konsthantverk, presenter för boknörden och ett stort utbud av vackra och nördiga skrivböcker. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa barn- och ungdomsböcker. Böcker vi själva har läst och helhjärtat kan rekommendera. Hos oss … Fortsätt läsa Bokhandel

Trillevipp Litteraturpedagog

Trillevipp Litteraturpedagog drivs av Tin Carleson och arbetar kring  – berätta, läsa, lära; Skolbiblioteksutveckling, litteraturpedagogiskt arbete för förskola och skola. Hemsida: http://trillevipp.se

Zensekai Förlag

Zensekai förlag är ett barn- och ungdomsförlag som i första hand inriktar sig på översatt litteratur från framför allt asien och spansktalande länder. Vår målsättning är att ge ut böcker som öppnar dörrar till alla möjliga världar. Förlaget drivs av Janna Berg och Tin Carleson. Här hittar du förlagets egen sida. Artikel i Länstidningen: Lokalt … Fortsätt läsa Zensekai Förlag

Samarbete

Vi är öppna för att mycket spännande ska hända i våra lokaler och samarbetar gärna om evenemang. Har du idéer om något eller vill ordna något själv – kom förbi och prata med oss!

Skolbibliotek

Vi vill främja läsning i skolan. Barn ska ha tillgång till böcker både på fritiden och i skolan. Därför ger vi 10 % rabatt till skolbibliotek. Det går också bra att beställa böcker via oss. Kom in och prata med oss!