Bokhandel

Tudda Galumpan Bok & Papper är en barn- och ungdomsbokhandel som erbjuder de bästa barn- och ungdomsböckerna, ett urval av papper för konsthantverk, sagopåsar, ”boknördssaker” samt läshäng. Bokhandeln har också en inriktning för pedagoger med föreläsningar och kurser och är också öppen för samarbeten kring event av olika slag.  

Trillevipp Litteraturpedagog

Trillevipp Litteraturpedagog drivs av Tin Carleson och som arbetar kring  – berätta, läsa, lära; Skolbiblioteksutveckling, litteraturpedagogiskt arbete för förskola och skola. Hemsida: http://trillevipp.se

Zensekai Förlag

Zensekai förlag är ett barn- och ungdomsförlag som i första hand inriktar sig på översatt litteratur. Vår målsättning är att ge ut böcker som öppnar dörrar till alla möjliga världar. Förlaget drivs av Janna Carleson och Tin Carleson. Hemsida: http://zensekai.se/

Samarbete

Vi är öppna för att mycket spännande ska hända i våra lokaler och samarbetar gärna om evenemang. Har du idéer om något eller vill ordna något själv – kom förbi och prata med oss!

Skolbibliotek

Vi vill främja läsning i skolan. Barn ska ha tillgång till böcker både på fritiden och i skolan. Därför ger vi 10 % rabatt till skolbibliotek. Det går också bra att beställa böcker via oss. Kom in och prata med oss!