Verksamhet

Tudda Galumpan är mycket mer än en bokhandel! Hos oss hittar du även andra verksamheter som Trillevipp Litteraturpedagog och Zensekai förlag. Du kan se mer information om de olika verksamheterna här nedanför.

Bokhandel

Tudda Galumpan Bok & Papper är en barn- och ungdomsbokhandel som erbjuder de bästa barn- och ungdomsböckerna, ett urval av papper för konsthantverk, presenter för boknörden och ett stort utbud av vackra och nördiga skrivböcker.

Zensekai Förlag

Zensekai förlag är ett barn- och ungdomsförlag som främst inriktar sig på litteratur från allt asien och spansktalande länder. Vi vill öppna dörrar till alla möjliga världar.

Hemsida: http://zensekai.se

Skolbibliotek

Vi vill främja läsning i skolan. Barn ska ha tillgång till böcker både på fritiden och i skolan. Därför ger vi 10 % rabatt till skolbibliotek. Det går också bra att beställa böcker via oss. Kom in och prata med oss!  

Samarbete

Vi är öppna för att mycket spännande ska hända i våra lokaler och samarbetar gärna om evenemang. Har du idéer om något eller vill ordna något själv – kom förbi och prata med oss!